Aanmelding Kennemer Coaching

Aanmelden voor coaching

Op deze pagina kan je je aanmelden voor coaching. Kennemer Coaching biedt verschillende vormen van coaching en psychosociale hulp. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig voor coaching. Dit aanmeldingsformulier kan worden gebruikt door zowel particulieren als doorverwijzers. 

Een coachingstraject bij Kennemer Coaching biedt je de mogelijkheid om te ontdekken hoe je meer compassie, zelfbewustzijn en positieve energie in je leven kan creëren door middel van lichaamsgerichte, energieke en leuke oefeningen, en diepgaande, intensieve, persoonlijke processen. Ervaar onvoorwaardelijke acceptatie, leer om te gaan met ervaringen of gebeurtenissen uit het verleden, krijg inzicht in belemmerende patronen en creëer de kwaliteit van leven die je verdient.

Jij bepaalt welke onderwerpen worden besproken. De coach denkt met jou mee, voelt mee en geeft jou net die inzichten die jou verder helpen.

In het aanmeldformulier hieronder kan je aangeven wat de reden is waarvoor je je aanmeldt.
En waarvoor je ook komt, je bent van harte welkom! We zullen de aanmelding zo snel mogelijk verwerken en streven ernaar om je binnen drie weken een eerste afspraak aan te bieden.

Bij spoedeisende aanvragen via jeugdzorg, gemeente of andere jeugd- en jongeren instanties graag aangeven zodat wij direct contact op kunnen nemen. Ons direct bellen mag natuurlijk altijd!

 

Aanmelden voor coaching

 

Velden met een rood sterretje zijn noodzakelijk om minimaal in te vullen